dissabte, 28 de gener del 2017

MECHIN,Aureline:El secret de la Lina.Barcelona2015(c)2015-
Resultado de imagen de el secret de la lina
RESUM:
Era un abre que es deia Senyor H i tenia vida ella tenia un a,iga que es deia Lina i un dia li va arribar un noticia dolenta gracias al seu amic Vent,que era quela seva miga Lina li van detectar el Tumor de Wilms en el renyo per aquesta rao vei que ella feia dias que no passaba  a veurla,
El Senyor H no li va sentir molt  be aquest noticia.
Uns dias despres la Lina va anar a veural i li va explicar lo que li passaba ,llavvors la Lina no es va sentir Be perque acausa d'aixo va tenir cancer i tenia que anar cada setmana al quimioterapeuta .
El Senyor H cada nit pesnaba en la Lina es precupava molt per ella .
EL senyor H cada dia veia que la Lina li anavan caien el caballes pero ella no es precupaba molt estaba contenta como abans pero deia que se li feia pesat  anar cada dia al hospital,tomr les medicians,etc..
Pero per altre banda deia que a vegdaes li veian a veure el  pallasos cuan hi anaven,
Despres de una mesos el Senyor H es va enterar de que la Lina hi ha s'anava recuperant i va decidir fer una festa.
La Lina  va anar a veure al H i es va trobar un sorpresa i es va tan contenta que va plorar de la emocio i va decir llegir una carta sobre tot el que ha passat per recordar tota la aventura que ha tingut que passar i el Vent es va emportar les seves paraules.

OPINIO:
Aquesta a sigut una de les millors histories que he llegit ha sigut ncreible saber com pateixen els nens que tenen cancer i tambe com s'ho passan molt be rientse dels pallasos.

QUI M'HO VA RECOMENAR:
A mi no m'ho va recomenra ningu sino que la meva companya de clase Eva va explicar de que anava i a mi hem van entrar ganas de llegir-ho .Jo ho recomano molt a com a nens petits com a adults es una historia fantastica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada